Bruģakmens, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Antigraffiti, SIA

Cesvaines 15a-211, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Grafiti noņemšana ✓ Fasāžu mazgāšana ✓ Ceļa apzīmējumu noņemšana ✓ Grīdu tīrīšana ✓ Ugunsgrēka seku likvidēšana ✓ Ēku fasāžu aizsardzība ✓ Jumta tīrīšana ✓ Bruģa tīrīšana ✓ Teritoriju apstrāde pret ērcēm ✓ Dzelzceļa vagonu tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Tīrīšana pēc ugunsgrēka ✓ Dzīvokļa uzkopšana pēc remonta ✓ Klīninga aprīkojuma noma ✓ Tornado ACS iekārta saaudzīgai tīrīšanai ✓ Mobilais tīrīšanas komplekss

Guno M, SIA, Grodu ražotne, tirdzniecība

"Zvejnieki" , Zvārdes pagasts, Saldus nov. LV-3883
Par uzņēmumu:

SIA "GUNO M" viens no darbības virzieniem ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. Mūsu produkcijas klāstā ir aku grodi, putubetona bloki, bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, bruģakmens, keramzītbetona sienas bloki.

Pie mums var nokomplektēt un pasūtīt aku un kanalizācijas grodus, grodu pamatnes, vākus, augstuma regulēšanas gredzenus. Pēc jūsu vajadzībām tiek uzražots jums nepieciešamais produkts un piegādāts jums vajadzīgajā vietā un laikā.

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

SIA "Jēkabpils PMK" nodarbojas ar celtniecības darbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ēku konstrukciju projektēšanu un ēku būvprojektu vadīšanu, autoceļu, ielu un laukumu būvniecību un būvuzraudzību, upju hidrotehnisko būvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un ventilācijas sistēmu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību. Uzņēmumā ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO  9001:2008 un vides vadības sistēma ISO 14001:2004

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27a, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: AL Ceļu Būve, uzņēmums ar augstu darba kvalitāti un procesu kultūru. AL Ceļu Būvei ir pārdomāta nākotnes vīzija savā nozarē un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu ceļu kvalitāti Latvijā. Stratēģiski plānota un pārdomāta darba organizācija sniedz iespēju garantēt augstu darbu kvalitāti un savlaicīgu izpildes termiņu ievērošanu. Ceļu būves uzņēmuma misija - būt līderiem darbu kvalitātē.

Raunas bruģakmens, SIA

"Dāboliņi" , Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

BTM LAB, SIA

Ziepniekkalna 21a, Rīga, LV-1004
Bruģakmens . Bruģakmens ražošana. Bruģakmens ielu, Bruģakmens trotuāru. Betona bruģis. Bruģakmens ., Bruģakmens ražošana. Bruģakmens tirdzniecība. Bruģakmens pārdošana. Bruģakmens piegāde. Bruģis.

BTM LAB, SIA, Ražotne

"Salenieki" , Sērenes pagasts, Aizkraukles nov., LV-5123
Betons, betona izstrādājumi. Bruģakmens. Bruģakmens ražošana. Bruģakmens ielu, Bruģakmens trotuāru. Betona bruģis. Bruģakmens. Bruģis. Bruģa ražošana. Bruģakmens ražošana. Bruģakmens tirdzniecība. Bruģakmens pārdošana. Bruģakmens piegāde. Bruģis. Bruģakmens. Bruģēšana. Bruģakmeņi. Bruģa ražošana. Bruģa tirdzniecība. Bruģa piegāde.

Riko RF, SIA

Gaujas 29, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
EKO, bruģakmens ROMB, bruģakmens TAVR, bruģakmens PRIZMA, bruģakmens NAST, bruģakmens NAST A, bruģakmens , SIGMA, bruģakmens MOZAIKA, ietvju apmales BORD, bruģakmens ražošana, bruģakmens ražotne, bruģa ražošana

Riko, SIA

Gaujas 29, Vangaži, Ropažu nov. LV-2136
, bruģa ražotne, ražošana, bruģakmens ražošana, bruģa rūpnīca, kvalitatīvs bruģis, betona bruģakmens ,, trotuāru bruģakmens , ceļa segums, bruģa piegāde, bruģa tirdzniecība, bruģakmens tirdzniecība, betona

KĀDO, SIA, Ražotne

Stacijas 19, Stende, Talsu nov., LV-3257
cena, bruģakmens PRIZMA, bruģakmens NAST, bruģakmens MOZAIKA, apmales cena, apmales, betona apmales,, , bruģakmens ražošana, bruģakmens , bruģakmeņi, bruģis, bruģis cena, betona bruģis, betona bruģis cena

L un L serviss, SIA

Dēļu 7, Rīga, LV-1004
Mehanizēta bruģakmens ieklāšana. Bruģēšana. Bruģēšanas darbi. Betona bruģakmens . Zālieni.

Seastone, SIA

"Vecozoli" , Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
, pazeminātās apmales, bruģēšana, bruģis Talsu novads, bruģis Talsi, bruģis Talsos, bruģis Kurzeme, bruģakmens , , bruģakmens ražošana, bruģakmens , bruģakmeņi, bruģis, bruģis cena, betona bruģis, betona bruģis cena

Mārkalnas Bruģis, SIA

Mārkalne, "Sauleskalns" , Mārkalnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4351
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Ļ-KO, SIA

Ķengaraga 10c, Rīga, LV-1063
Ceļu remonts, ceļa zīmes, ceļazīmes, asfaltēšana, labiekārtošanas darbi, būvtehnikas noma, bruģakmens

MD bruģis, SIA

Priekuļi, Atmodas 4, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Bruģēšanas pakalpojumi, Bruģis, Bruģakmens labošana, remonts. Bruģa remonts., Esošā bruģa labošana, esošā bruģakmens labošana. Bobcat pakalpojumi. Sētas stabu montāža.

Dārzu darbnīca, SIA

"Bruģi" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Granīta bruģakmens ražošana. Bruģis, bruģakmens . Skaldīta granīta izstrādājumi.

WeDO, SIA

"Laipas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
granīta sētiņas, betona sētiņas, futlāri, granīta galda virsmas, kapu pieminekļi, flīzes, plēstais bruģakmens , , šķeltais bruģakmens , dažādi dārza, mājas un ofisa inventāri, dekoratīvās šķembas.